Skab en større garderobeglæde for din garderobe

Jeg øver mig i at skabe større garderobeglæde for min garderobe. Jeg prøver at købe tidsløst tøj i naturlige farver, for at bibeholde min glæde for tøjet. Jeg oplever nemlig en faldende glæde for et stykke tøj, hvis det er for farverigt, så derfor af erfaring indeholder min garderobe kun naturlige farver.

garderobeglæde

Læs også: DAYS GONE BY

Jeg har fået ryddet en del ud i min garderobe. Jeg har minimal med tøj, og nu har jeg endnu mindre. Jeg er stadig i en udvikling i forhold til at finde min egen tøjstil. Jeg mærker meget efter i mit tøj om jeg føler mig tilpas i det, og om det er noget jeg gerne vil bruge igen og igen. Min garderobe er meget basic, da jeg har fundet ud af at det er det jeg har det bedst i.

Jeg har fået sat en del til salg på min trendsales profil, for at rydde ud på den bedste måde, og så har jeg samlet en pose til genbrug, som jeg skal have afleveret. Find min profil på trendsales via dette link.

For at skabe en større garderobeglæde kan du:

  • Rydde op i garderoben, skab overblik og hæng/lig det pænt.
  • Sortere og sælge ud af det tøj, der ikke bliver brugt mere.
  • Find din stil – Du kan spørge dig selv: Hvad føler du dig rigtig tilpas i? Hvad vender jeg tilbage til igen og igen?
  • Køb kun tøj hensigtsmæssigt (Spørg dig selv, hvad føler du dig bedst tilpas i? Vil du bruge det igen og igen, også næste år? Hvis du er i tvivl, er du ikke i tvivl!)
  • Undgå de spontane køb, oftest ikke de gode køb. Overvej hvert køb og tænk over, hvordan det kan bruges med andet fra garderoben.
  • Gå efter en god kvalitet i det tøj du finder, køb mindre men bedre.
  • Skab en simpel garderobe med få items som du VIRKELIG er glad for og som du ved vil blive brugt igen og igen.
  • Sørg for at hold tøjet pænt, så det holder i længere tid. Sy tøjet hvis det er i stykker og køb en fabric shaver til dine striktrøjer. Brug lidt penge på at holde tøjet pænt det sparer flere penge i længden i stedet for at købe nyt, nyt, nyt. Lig lidt egenomsorg og kærlighed i dit tøj og brug din energi på de ting du har i din garderobe.
  • Find et par gode outfits i garderoben og brug det gerne flere gange

Har i fået skabt jer en god garderobe? Hvilke items i jeres garderobe er jeres yndlings? Jeg håber i kunne bruge det her indlæg til inspiration og til at kunne skabe garderobeglæde for jeres egen garderobe.

Knus

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *