Om at tage en pause

Jeg har holdt en pause fra Instagram og Tiktok. Jeg er blevet bevidst om, hvor meget tid jeg bruger jeg på de to medier. Jeg vil gerne føle mig produktiv og jeg vil gerne bruge mere tid på mig selv. Jeg vil gerne prioritere mig selv mere. Jeg glemmer mig selv, når jeg sidder med min telefon og min tid forsvinder fra mig.

Læs også: MIN NYE PLATFORM

Jeg er et meget nysgerrig mennesket og jeg interesserer mig meget for andre mennesker. Den tilfredsstillelse giver både youtube, instagram og tiktok mig. Det er dog noget jeg gerne vil ligge lidt fra mig. Stoppe op og mærke efter i mig selv. Koncentrere mig om mine egne relationer og mig selv og prøve at mindske min nysgerrighed om de mennesker jeg alligevel ikke har tæt på mig.

Med min pause fra instagram og tiktok, har jeg fundet ud af at alt den information jeg samler derfra ikke gavner mig. Jeg er bedre uden. Der er selvfølgelig en masse gode ting ved de to medier som jeg har savnet. De giver mig inspiration og man lærer mange ting deraf. Jeg vil dog prøve at blive bedre til at tage flere pause og blive bedre til at styre min skærmtid. Jeg elsker at dele ud fra mit liv og mine interesser. Det har jeg savnet.

Nu har jeg igen installeret appen efter 3 dage uden.

Har i taget en pause fra sociale medier? Har i også svært ved at styre jeres skærmtid?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *