Moodboard // Inspiration til vores lejlighed

Engang i mellem sidder jeg og samler inspiration fra Pinterest og samler det i et moodboard i canva. Jeg synes det er hyggeligt at sidde og bruge tid på sådanne ting. Jeg har tilføjet alt hvad der inspirerer og motiverer mig i øjeblikket i “collagen” nedenfor.

Jeg har fået en stor kærlighed for mørkebrune/teak træhylder i øjeblikket og ønsker at få nogen implementeret her i vores lejlighed. Jeg kunne godt tænke mig nogen hylder i vores køkken og måske også i vores spisestue. Jeg vil gerne skabe en rød tråd gennem alle rummene i vores lejlighed, hvilket der vil blive skabt hvis vi tilføjer teaktræ i køkkenet fx i form af hylder. Derudover er jeg meget fascineret af kaffekopper og jeg elsker at samle på pæne og smukke kaffekopper. Jeg har fundet denne her fra Studio Aarhus som jeg utrolig gerne vil have til vores lille samling. Jeg bilder mig selv ind at kaffen smager bedre jo pænere koppen er haha.

Læs også: REGNVEJRSDAG / KUNSTEN OG BAGERI

Jeg håber i kan drage lidt inspiration af mit moodboard. Jeg har tilføjet det til min baggrund, sådan jeg kan holde mig motiveret i at arbejde hen i mod de ting jeg har sat derpå.

I kan også følge min pinterest her —> Link til min pinterest

Laver i også sådanne moodboards engang i mellem?

Har i spørgsmål eller ønsker til kommende indlæg, så skriv dem gerne i kommentaren nedeunder.

Knus<333

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *