Min nye platform

Velkommen til<3

Dette er min nye platform, hvor jeg vil dele ud fra min hverdag. Jeg vil dele outfits, garderobeglæde, spiseguides og det jeg finder inspirerende i min hverdag. Jeg elsker at dele ud fra min hverdag, så derfor opstår denne platform.

Jeg har tidligere også haft andre blogs både hos Bloggers Delight og så en anden her ved WordPress. Nu prøver jeg på ny, og det kan jeg mærke motiverer mig til at udgive flere indlæg. Der har været meget indhold og det har været svært at sortere i, så jeg tænkte at det er nemmere at starte helt på ny. Jeg har også villet prøve kræfter med Youtube, da det er et medie der vinder frem i tiden. Jeg elsker at se Youtube, men jeg tror ikke det bliver en platform, hvor jeg vil dele ud af mig selv.

Læs også: AALBORG STORIES / BESØGER NY RESTAURANT, STUDERER PÅ CAFÉ, GENBRUG

Instagram er blevet det nye bloggermediet, fordi det er så nemt at dele ud af sig selv. Jeg har dog prøvet at holde fast i min blog, fordi jeg føler at jeg kan være mere personlig her i forhold til på instagram. Jeg bruger selv instagram rigtig meget, da jeg elsker kreativiteten ved det. Jeg elsker at kunne tage billeder, sammensætte med andre billeder og dermed skabe et flot og æstetisk feed.

Jeg håber i vil følge med i min fremtidige indlæg og lade jer inspirere af det jeg deler. I kan også følge med på min profil på instagram, hvor jeg gerne vil blive meget bedre til at dele ud af det jeg går og laver.

Knus
Frederikke<3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *