Intentioner for september måned

Jeg vil gerne sætte intentioner for mig selv hver måned, for at motivere mig selv og for at kunne passe bedre på mig selv.

Jeg starter i skole i morgen. Jeg glæder mig til at komme i gang og få en hverdag igen. Jeg har virkelig nydt og virkelig trængt til sådan en sommerferie, hvor jeg har kunnet gøre hvad jeg havde lyst til og brug for.

Det har givet mig lov til at tænke, overveje og mærke efter. Med mit savn til mit studie og min glæde for at komme tilbage, gør at jeg ikke er i tvivl om, at jeg er havnet det hele rigtige sted. Jeg er meget taknemmelig for at have denne følelse.

Læs også: SKAB EN STØRRE GARDEROBEGLÆDE FOR DIN GARDEROBE

intentioner

Følg også med på min profil på Instagram: @_frederikkenielsen

Intentioner for septembermåned

Jeg vil gerne prioritere mere tid til mig selv. Jeg laver altid alt for mange aftaler, hvilket betyder at jeg har mindre tid til mig selv og til de ting jeg gerne vil. Jeg bliver nemt stresset, og jeg stresser hurtigt mig selv, derfor er jeg nødt til at prioritere mere tid til mig selv, sådan jeg skaber mere overskud til de ting, der stresser såsom studie, træning og mine sociale medier.

Jeg vil gerne spare mere op. Jeg bruger mange penge på at spise ude og på at drikke kaffe ude. Det er en ting, der giver mig rigtig meget glæde i livet, men at gøre det i et mindre omfang. Jeg vil gerne kunne ligge flere penge til side til min opsparing.

Jeg vil gerne have mig en bedre rutine med træning, blande både løb, styrketræning og yoga og finde faste dage, hvor dette kan gøres. Jeg vil gerne kunne træne 2-3 gange i ugen.

Jeg vil gerne bruge mere tid på at skrive dagbog. Skrive mine tanker, mine daglige intentioner og taknemmeligheder. Sidste år havde jeg en dagbog fra In a year from now, hvor jeg skulle skrive hver dag. Det vil jeg gerne gøre igen. Jeg kan mærke, hvad det gør for mig at skrive ned dagligt. Jeg vil gerne bruge den første time af dagen på at skrive og på den undgå skærmtid som det første om morgenen.

Jeg vil gerne gøre flere ting alene. Jeg vil gerne være mere independent og turde gøre ting alene. Jeg vil fx gerne turde tage på café alene, tage på tur i byen alene og tage en rejse/weekendtur alene.

____________

Hvilke intentioner har i for næste måned? Sætter i intentioner for jer selv?

Jeg har lavet en lille collage for mine intentioner, som jeg bruger som coverbillede på Notion – der skriver jeg nemlig mine intentioner ind. Notion er min absolut yndlingsplatform – bruger i det?

Knus<33

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *