Days gone by

Jeg er blevet meget glad for matcha. Jeg har selv købt et sæt sådan jeg kan lave min egen. Det tog lidt tid for mig at finde ud af at lave den, så den ikke smager så bitter. Tror jeg har løst gåden nu. 1 tsk vanilje pulver og 1 tsk sukker. Så bliver den sød og matcha smagen er ikke bitter.

Har i andre forslag til, hvordan man laver sin matcha god?

Jeg har været hjemme og besøge mine forældre i weekenden. Der var skaldyrsfestival, hvilket er en årlig tradition i familien at vi skal til det.

Læs også: OM AT TAGE EN PAUSE

Annonce Flaph
Jeg mødtes med min veninde til en dejlig frokost. Jeg havde min nye trøje på fra Flaph. Flaph er et bæredygtigt brand. Jeg havde ikke fået mine øjne op for dem, før de kontaktede mig. De sendte mig så denne smukke trøje.

Vi sidder i øjeblikket med eksamensprojekt og skal aflevere det senest den 20/6, og derefter skal vi op og forsvare. Jeg glæder mig til at få det overstået, så jeg kan holde sommerferie.

Har i gode sommerferieplaner?

Mine to nye yndlings bukser fra genbrug som jeg snakker om mit tidligere indlæg. Jeg har nærmest kun skiftet mellem de to par bukser på det sidste, og så har jeg også brugt silketørklædet uanset vejr.

Hvad vil i gerne se mere af på min blog?

Knus<333

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *