DAYS GONE BY – Studie, Gøteborg, Cafébesøg

Jeg er tilbage i skole og det har været en meget intens start efter sommerferien. Vi har haft så travlt også derfor jeg først får skrevet et indlæg mere nu. Vi har haft eksamen, opgaver og praktik oven i hinanden. For at få en pause fra studie, tog mine to studieveninder og jeg en lille smuttur til Gøteborg med overnatning. Det var så rart lige at have kvalitetstid sammen og tænke på noget andet.

Tog til Aarhus for at mødes med min veninde, der bor i Købennhavn. Vi brugte formiddagen på Coffee Collective og derefter tog vi en tur på AROS.

BreadByKaerup er mit absolut yndlingssted at få kaffe og bagværk her i Aalborg. Det er helt klart der, man får den bedste kaffe. Tag et smut forbi BreadByKaerup, hvis du bor i Aalborg eller skal besøge Aalborg, det ligger i Vestbyen.

Læs også: EFTERÅRSGUIDE – HVAD SKAL MAN LAVE I DETTE EFTERÅR?

En aften med et vennepar, hvor vi blev inviteret på aftensmad og på restaurant besøg på Det Tredje Sted med min kæreste og hans familie<3

Efterårsdage med pæne farver, varm kakao og varme striktrøjer<3

På tur til Gøteborg med mine to veninder fra studiet. Elsker Gøteborg. Vi fandt ud af at det åbenbart var national kanelbolle dag, den dag vi var der. Så vi tog et besøg på café husaren, som er kendt for deres kæmpe store kanelboller. Virkelig hypen værd!

Knus fra mig<33333

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *