DAYS GONE BY – sommerferie

Sommerferien er slut og vi er nu på vej ind i efteråret. Efteråret og foråret er klart mine to yndlings sæsoner. Det har været den bedste sommerferie med kvalitetstid med mine bedste veninder, familie og min kæreste. Nu glæder jeg mig bare til efteråret kommer. Se billeder fra min sommerferie nedenunder<333

Min kæreste og jeg brugte uge 28 med hans familie, hvor vi i 3 dage boede på Fyn i Kerteminde, og ellers boede vi på sjælland, hvor hans familie bor.

Vi tog til Grøn Koncert og min kæreste er begyndt at bage surdej. Han har sørget for den lækreste morgenmad med surdejsboller.

Læs også: GARDEROBEREGNSKAB

Vi var en uge i sommerhus ved vesterhavet sammen med min familie. Det er blevet en tradition i vores familie, at vi hvert år i uge 30 tager til Vorupør og bor i sommerhus. Jeg elsker den uge. Det betyder badeture i havet, gåture, solnedgange, afslapning og kvalitetstid<333

I starten af august tog jeg Fleet bussen til København, for at besøge min bedste veninde, som er flyttet tilbage dertil igen. Jeg har en stor kærlighed til København, så jeg nyder virkelig at kunne besøge hende og opleve byen på samme tid. Vi var ude på italiensk restaurant, drak kaffe og vin på café, slappet af og en hel masse kvalitetstid.

Et besøg på Kunsten, udendørs biograf og en tur på restaurant med min kæreste. Jeg har delt et tidligere indlæg om vores besøg på kunsten og udendørs bio. Læs med her.

Har i haft en dejlig sommerferie?

Følg med på min profil på instagram, hvor jeg deler ud af mit liv, garderobeglæde og min hverdag. Find min profil her.

Knus fra F<333

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *