Aalborg Stories // Kunsten, Spiser på Café, tager til udendørs biograf

Jeg havde en dag med mine veninder som jeg boede med på kollegiet. Vi var en tur på Kunsten, ude at spise frokost og så deltog vi til et arrangement som Aalborg.nu havde arrangeret. Læs mit tidligere opslag fra Aalborg Stories her.

Læs også: INTENTIONER FOR SEPTEMBER MÅNED

Jeg kan rigtig godt lide at tage et besøg på Kunsten og opleve de forskellige kunstudstillinger. Kunsten er et utroligt smukt kunstmuseum på sit udseende, og er stillet meget simpelt op sådan, at det er overskueligt at kunne se og læse om alle kunstudstillinger.

Vi spiste frokost på Café Luna. Et sted jeg længe har tænkt jeg gerne ville give et besøg. Jeg fik fish and chips og mine to veninder fik smørrebrød. Det var rigtig lækkert, så det er et sted jeg også godt kan anbefale at besøge. Jeg har tænkt på at opsætte en guide her på min blog med spisesteder i Aalborg, da jeg jo har prøvet en del af dem allerede. Skriv gerne, hvis i gerne vil have det<33

Om aftenen deltog vi til et aften arrangement, hvor Aalborg.nu havde lavet et arrangement med en komiker og derefter udendørs biograf, hvor de delte popcorn ud. Et utroligt godt arrangement.

Jeg synes det er sjovt og hyggeligt at lave sådanne indlæg, og kan forhåbentlig være med til at inspirere til hvad man kan lave i Aalborg.

Bor du i Aalborg? Vil i gerne se flere ting fra hvad man kan lave Aalborg? Guides er jo min ting hehe.

Knus<33

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *